האנגג'ואו, סין, 4 במרץ 2023 /PRNewswire/ —סה"כ 154.4MWdc של מודולי ASTRO N5 TOPCon PV נמסרו לגרמניה לצורך מימוש מפעל ה-TOPCon PV הגדול ביותר באירופה בדולן (ברנדנבורג).
סדרת ASTRO N, חלוצה בייצור המוני של מודולי TOPCon PV מסוג n, זכתה לתשומת לב רבה ברחבי העולם לאחר שהפרויקט הראשון השלה, בהיקף של 355MWdc, נחתם באוסטרליה. מפעל ה-PV בדולן הוא צעד נוסף קדימה להחדרת טכנולוגיית TOPCon מסוג n לשוק העולמי הודות לסדרת ASTRO N5 של Astronergy.
במימון קבוצת CEE ובפיתוח Antlike Solar, מפעל ה-PV בדולן ימכור את האנרגיה על בסיס PPA, ומטרתו לשאת חלק מהאחריות לייצוב האקלים, להפחתת קצב האנרגיה ולעצמאות חשמלית. פרויקט ה-PV בדולן הוא כיום אחד מהשטחים הפתוחים הגדולים בגרמניה.
לאחר חיבורו לרשת מאוחר יותר במהלך 2023, מפעל ה-PV עתיד לספק יותר מ-150,000MWh של חשמל ירוק בשנה.
דטלף שרייבר, מנכ"ל קבוצת CEE, אמר: "הפארק הסולארי החדש באתר בדולן מרשים בתפוקה נומינלית של 154.4 MWp, ובמקביל, ממחיש את הפוטנציאל של אנרגיות מתחדשות כמרכיב מרכזי במעבר האנרגיה".
ראש הפרויקטים העסקיים באירופה של Astronergy, טימו פרנץ, הוסיף כי CEE מחויבת מאוד לאספקת אנרגיה ירוקה ברחבי אירופה. שמחנו לספק להם את מודולי ה-TOPCon PV מסוג n החדשים והיעילים לביצוע הפרויקט שלהם, ואנו מברכים על האמון שלהם באיכותנו ובשותפות איתנו.
אודות Astronergy
Astronergy, החברה בקבוצת CHINT, היא מפעל ייצור אינטליגנטי המתמקד במודולים פוטו-וולטאיים. Astronergy, שנוסדה בשנת 2006, היא אחת החברות הפרטיות המוקדמות ביותר לקבוע דריסת רגל בתחום ה-PV, עקבותיה העסקיות סובבות מעל 140 מדינות ואזורים ברחבי העולם.
Astronergy מחויבת להיות ספקית המודולים הפוטו-וולטאיים התחרותית ביותר בעולם, ומשימתה ליצור עולם בר-קיימא עם אפס פחמן נטו באמצעות אנרגיה סולארית. תוך התמקדות במחקר ופיתוח, בייצור ומכירה של תאי PV ומודולי PV סיליקון גבישי עתירי יעילות, Astronergy השיקה באופן רצוף מודולים עתירי יעילות מסדרת ASTRO. טכנולוגיית פרוסות סיליקון גבישי בקנה מידה גדול מאפשרת ליישם בצורה מושלמת את כל המודולים החד-פנים והדו-פנים מסדרת ASTRO בכל התרחישים, כגון תחנות כוח בקנה מידה שימושי, מערכות PV מסחריות ותעשייתיות (C&I) ומערכות PV למגורים.
תצלום – https://mma.prnewswire.com/media/2015350/Key_visual_ASTRO_N_series_n_type_TOPCon_PV_modules.jpg